CIA 2006 Forum Index
  Site-ul CIA 2007
CIA 2006
Concursul de Informatica Aplicata 19-21 mai 2006, Buzau

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SUPPORT CIA.2007

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    CIA 2006 Forum Index -> Regulament
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nks14
Moderator

PostPosted: Thu May 25, 2006 12:54 am    Post subject: SUPPORT CIA.2007 Reply with quote

salut. va informam ca deja ne-am apucat de lucru pentru cia 2007: lucram la un nou website si o sigla. vrem sa extindem perioada concursului la 6 zile si sa introducem workshop-uri/discutii libere. de asemenea juriul va fi format din mai multi studenti (premianti la editiile anterioare).
ajutati-ne sa extindem acest proiect, prin adaugarea la site-ul dumneavoastra a unui mic banner in dreapta paginii. asteptam sugestii/propuneri pentru editia viitoare.
accesati pagina http://articles.sufx.net/cia/index.html pentru informatii privin bannerul.
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex

PostPosted: Thu May 25, 2006 7:16 am    Post subject: Reply with quote

daca as putea sa va ajut cu ceva anume, va rog sa luati legatura cu mine ... ID : eol.naikon
mail: eol.naikon@yahoo.com
As dori sa iau si eu parte la constructia noului site, precum si la reclama acestuia Wink ... multumesc
nks14
Moderator

PostPosted: Thu May 25, 2006 10:35 am    Post subject: Reply with quote

multumim de ajutor. o sa luam in considerare. pentru moment este de ajuns sa adaug bannerul la site-ul tau.
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Bogdan
Site Admin

PostPosted: Thu May 25, 2006 8:30 pm    Post subject: re.... Reply with quote

Deocamdata site-ul CIA 2006 si forumul sunt functionale.

Site-ul CIA 2007, Forumul precum si alte modificari al regulament si pot face numai in perioada 1 mai – 15 octombrie, c.f. regulamentului actual.

Quote:
Art. 14 Prezentul Regulament poate fi modificat, la propunerea oricarui participant la concurs. Propunerile se adreseaza in scris Comisiei Centrale. Modificarile se fac numai in perioada 1 mai – 15 octombrie, in conditiile semnarii a cel putin 51% din totalul membrilor Comisiei Centrale si a cel putin 8 dintre membrii fondatori.

hasas_t

PostPosted: Fri May 26, 2006 10:41 am    Post subject: Regulament Reply with quote

In legatura cu CIA2007, copiii mei au auzit zvonuri ca la anul e posibil sa poata participa si elevi de la clasele de informatica (XI-XII) la sectiunea tehnologii. Dupa parerea mea, asa ar fi corect, pentru ca nici ei nu au mai multe ore de tehnologii in programa, ba chiar mai putine, deci daca invata si lucreaza singuri, de ce sa fie exclusi din concurs?
Va rog sa va ganditi si la acest aspect in cazul in care schimbati cate ceva in regulamentul concursului.
Back to top
View user's profile Send private message
Bogdan
Site Admin

PostPosted: Fri May 26, 2006 3:22 pm    Post subject: re... Reply with quote

Anul acesta au putut sa participe doar clasele IX - X de la profilul matematica - informatica sau informatica intensiv. Incepand cu anul viitor pot sa participe si cei de la clasele a XI-a.
xeeo

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:47 am    Post subject: Reply with quote

In cazul in care pot ajuta cu ceva la CIA 2007 o fac cu placere.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
robert
Site Admin

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 10:39 am    Post subject: Re: Regulament Reply with quote

hasas_t wrote:
In legatura cu CIA2007, copiii mei au auzit zvonuri ca la anul e posibil sa poata participa si elevi de la clasele de informatica (XI-XII) la sectiunea tehnologii. Dupa parerea mea, asa ar fi corect, pentru ca nici ei nu au mai multe ore de tehnologii in programa, ba chiar mai putine, deci daca invata si lucreaza singuri, de ce sa fie exclusi din concurs?
Va rog sa va ganditi si la acest aspect in cazul in care schimbati cate ceva in regulamentul concursului.

Nu trebuie schimbat regulamentul...
Participarea elevilor de clasa a XI-a la CIA 2007 va fi permisa prin actualizarea anexei III (Materia de concurs) http://www.cia.buzau.ro/anexa3.htm
De fapt anexa III prevede f clar faptul ca aceasta a fost materia ptr editia 2006
Intrucat programa scolara de clasa a XI-a prevede ore de tehnologii aceasta inseamna ca vor putea participa si acesti elevi la CIA 2007
Referitor la clasa a XII-a programa scolara nu prevede, dupa cate stiu eu, aceasta posibilitate, deci nu pot participa la aceasta sectiune...
add2005

PostPosted: Sat Feb 24, 2007 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

Nimik nou de editia 2007 ?
Am un proiect in dezvoltare cu care vreau sa particip la toate concursurile nationale de informatica aplicata... Cu ajutorul acestor concursuri sper sa-l pot dezvolta si sa-l aduc intr-o etapa finala... este o idee noua cu care sper sa ajung putin mai departe...

http://adisoft.han-net.ro

am pus si banneru respectiv da a trebuit sa modific scriptul respectiv. Incercati sa faceti si alte variante ale scriptului pentru pozitionarea in alte parti ale sitului... si daca se poate si pentru centru in partea de jos a paginii... Nishte sigle mai diversificate etc...

Asteptam detalii pt noua etapa...
Va multumesc Smile
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    CIA 2006 Forum Index -> Regulament All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum