| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nks14 Moderator
|
Posted: Thu May 25, 2006 12:54 am Post subject: SUPPORT CIA.2007 |
|
|
salut. va informam ca deja ne-am apucat de lucru pentru cia 2007: lucram la un nou website si o sigla. vrem sa extindem perioada concursului la 6 zile si sa introducem workshop-uri/discutii libere. de asemenea juriul va fi format din mai multi studenti (premianti la editiile anterioare).
ajutati-ne sa extindem acest proiect, prin adaugarea la site-ul dumneavoastra a unui mic banner in dreapta paginii. asteptam sugestii/propuneri pentru editia viitoare.
accesati pagina http://articles.sufx.net/cia/index.html pentru informatii privin bannerul. _________________ therefore: there are patterns everywhere in nature.
radu narcis |
|
| Back to top |
|
 |
Alex
|
Posted: Thu May 25, 2006 7:16 am Post subject: |
|
|
daca as putea sa va ajut cu ceva anume, va rog sa luati legatura cu mine ... ID : eol.naikon
mail: eol.naikon@yahoo.com
As dori sa iau si eu parte la constructia noului site, precum si la reclama acestuia ... multumesc _________________ eoLithic style ' belive. or. die!!! |
|
| Back to top |
|
 |
nks14 Moderator
|
Posted: Thu May 25, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
multumim de ajutor. o sa luam in considerare. pentru moment este de ajuns sa adaug bannerul la site-ul tau. _________________ therefore: there are patterns everywhere in nature.
radu narcis |
|
| Back to top |
|
 |
Bogdan Site Admin
|
Posted: Thu May 25, 2006 8:30 pm Post subject: re.... |
|
|
Deocamdata site-ul CIA 2006 si forumul sunt functionale.
Site-ul CIA 2007, Forumul precum si alte modificari al regulament si pot face numai in perioada 1 mai – 15 octombrie, c.f. regulamentului actual.
| Quote: | | Art. 14 Prezentul Regulament poate fi modificat, la propunerea oricarui participant la concurs. Propunerile se adreseaza in scris Comisiei Centrale. Modificarile se fac numai in perioada 1 mai – 15 octombrie, in conditiile semnarii a cel putin 51% din totalul membrilor Comisiei Centrale si a cel putin 8 dintre membrii fondatori. |
_________________ Bogdan VALEA |
|
| Back to top |
|
 |
hasas_t
|
Posted: Fri May 26, 2006 10:41 am Post subject: Regulament |
|
|
In legatura cu CIA2007, copiii mei au auzit zvonuri ca la anul e posibil sa poata participa si elevi de la clasele de informatica (XI-XII) la sectiunea tehnologii. Dupa parerea mea, asa ar fi corect, pentru ca nici ei nu au mai multe ore de tehnologii in programa, ba chiar mai putine, deci daca invata si lucreaza singuri, de ce sa fie exclusi din concurs?
Va rog sa va ganditi si la acest aspect in cazul in care schimbati cate ceva in regulamentul concursului. |
|
| Back to top |
|
 |
Bogdan Site Admin
|
Posted: Fri May 26, 2006 3:22 pm Post subject: re... |
|
|
Anul acesta au putut sa participe doar clasele IX - X de la profilul matematica - informatica sau informatica intensiv. Incepand cu anul viitor pot sa participe si cei de la clasele a XI-a. _________________ Bogdan VALEA |
|
| Back to top |
|
 |
xeeo
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 10:47 am Post subject: |
|
|
| In cazul in care pot ajuta cu ceva la CIA 2007 o fac cu placere. |
|
| Back to top |
|
 |
robert Site Admin
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 10:39 am Post subject: Re: Regulament |
|
|
| hasas_t wrote: | In legatura cu CIA2007, copiii mei au auzit zvonuri ca la anul e posibil sa poata participa si elevi de la clasele de informatica (XI-XII) la sectiunea tehnologii. Dupa parerea mea, asa ar fi corect, pentru ca nici ei nu au mai multe ore de tehnologii in programa, ba chiar mai putine, deci daca invata si lucreaza singuri, de ce sa fie exclusi din concurs?
Va rog sa va ganditi si la acest aspect in cazul in care schimbati cate ceva in regulamentul concursului. |
Nu trebuie schimbat regulamentul...
Participarea elevilor de clasa a XI-a la CIA 2007 va fi permisa prin actualizarea anexei III (Materia de concurs) http://www.cia.buzau.ro/anexa3.htm
De fapt anexa III prevede f clar faptul ca aceasta a fost materia ptr editia 2006
Intrucat programa scolara de clasa a XI-a prevede ore de tehnologii aceasta inseamna ca vor putea participa si acesti elevi la CIA 2007
Referitor la clasa a XII-a programa scolara nu prevede, dupa cate stiu eu, aceasta posibilitate, deci nu pot participa la aceasta sectiune... _________________ Robert HARABAGIU |
|
| Back to top |
|
 |
add2005
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 7:18 pm Post subject: |
|
|
Nimik nou de editia 2007 ?
Am un proiect in dezvoltare cu care vreau sa particip la toate concursurile nationale de informatica aplicata... Cu ajutorul acestor concursuri sper sa-l pot dezvolta si sa-l aduc intr-o etapa finala... este o idee noua cu care sper sa ajung putin mai departe...
http://adisoft.han-net.ro
am pus si banneru respectiv da a trebuit sa modific scriptul respectiv. Incercati sa faceti si alte variante ale scriptului pentru pozitionarea in alte parti ale sitului... si daca se poate si pentru centru in partea de jos a paginii... Nishte sigle mai diversificate etc...
Asteptam detalii pt noua etapa...
Va multumesc  |
|
| Back to top |
|
 |
|