Aplicatii in C#

Aplicatii in C# - discutii libere

Re: Aplicatii in C#

Postby bogdan pop on Sat Mar 08, 2008 6:25 pm

Hmm. si eu care credeam ca eu te-am scos din pepeni. In fine, sa trecem mai departe...
Legat de nivelul de participanti, nu stiu exact care sunt asteptarile, dar cel putin in judetele unde am fost in contact direct, fata de 20 la judeteana acu 3 4 ani, anul trecut au fost 3 4. Sper sa se fi schimbat asta de anul trecut pana acum, altfel, cu sau fara restrictionari o sa fie putini concurenti.
bogdan pop
Student

Postby g0biko on Sun Mar 09, 2008 7:16 pm

Din cate am observat, s-a introdus pe forum categoria "Aplicatii de laborator" unde este inclusa sectiunea Soft Educational. Eu am un soft educational facut in flash. Au vreo legatura Aplicatiile de laborator cu C# in sensul existentei unei restrictii pe platforma?. Pana la urma cui ii apartin aceste aplicatii de laborator ? Ar fi bine sa revizuiti regulamentul ...

PS: Avand in vedere faptul ca este un concurs de Informatica Aplicata ... Ar trebui sa ii pese cuiva de platforma folosita ? Eu zic sa schimbati numele concursului in "Concursul de Informatica Aplicata sub platforma C#" si nu-l mai generalizati ...
g0biko
Participant

Postby bogdan pop on Sun Mar 09, 2008 8:48 pm

Categoriile forumului erau facute cu mult dinainte sa fie modificat regulamentul. Probabil cand o sa aiba timp Bogdan Valea, o sa faca modificarile necesare.
bogdan pop
Student

Postby Bogdan on Thu Mar 13, 2008 3:27 am

Hai ca am modificat si forumul...
Bogdan VALEA
Membru Comisia Centrala
Bogdan
Admin

Postby wazza on Thu May 15, 2008 11:05 pm

Voiam sa intreb si eu, daca participarea la CIA,faza nationala ajuta cu ceva, adica daca participi la nationala, primesti vreo diploma ca si la celelalte Olimpiade nationale ( stiu ca denumierea ei spune Concursul de Informatica Aplicata) dar noah voiam sa intreb.Prin participare ajuta cu ceva la admiterea unor facultati,cum se face in cazul Olimpiadelor nationale, sau daca iei unul din primele 3 locuri, sau mentiune, ajuta la ceva ?
wazza
Participant

Postby bogdan pop on Fri May 16, 2008 1:10 am

Da, de anul acesta Ministerul este organizator si automat primesti diploma de la Minister. Participare, mentiune, premii, premii speciale. Depinde de ce facultate vrei sa optezi mai departe. Citeste regulamentul de admitere si vezi cat la % conteaza diplomele etc. La Babes era cel putin anul trecut 10 media de admitere pentru premiu, 50% din medie 10 pentru participare, parca.

Dupa cum spuneam, depinde de facultate, dar e cert ca tu vei fi pe listele trimise de minister.
bogdan pop
Student

Postby bds on Mon May 19, 2008 11:34 am

Va tot certati degeaba pe aici cu limitare de platforme etc, uitati-va si voi cine este proprietarul C#, si apoi mai uitativa cine vine la CIA, cine are workshop.... :lol: si o sa va lamuriti toti.....
bds
Participant

Postby andrei17 on Tue May 27, 2008 2:23 am

Va tot certati degeaba pe aici cu limitare de platforme etc, uitati-va si voi cine este proprietarul C#, si apoi mai uitativa cine vine la CIA, cine are workshop.... :lol: si o sa va lamuriti toti.....

Apropo , Microsoft detine .net Framework , C# e standard ISO si ECMA :)
da-i pe google.
andrei17
Participant

Postby bogdan pop on Tue May 27, 2008 2:16 pm

C# e proprietate Microsoft care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra C#. C# la randul lui ca limbaj de programare, a fost aprobat de International Standards Organization (ISO). Cei care dezvolta aplicatii in C# trebuie sa aiba o licenta de tip RAND (http://en.wikipedia.org/wiki/Reasonable ... riminatory) cu Microsoft. Sau cel putin asa era acu vreo 2 ani, cand eram usor interesat de C#.
bogdan pop
Student

Postby Bogdan on Tue May 27, 2008 7:24 pm

La aplicatii este putin mai dificila problema.
Practic toate olimpiadele si concursurile se organizeaza pe baza unei materii care se preda la o anumita specializare si care are o anumita programa.
Depinde foarte mult de facultate ce criterii de selectie are si ce regulament de admitere practica
Bogdan VALEA
Membru Comisia Centrala
Bogdan
Admin

Previous

Return to Aplicatii in C#